emelie schepp

Björnen sover är etta på Storytel...

Björnen sover är etta på Storytels lista över mest efterlängtade böcker! Galet, och väldigt roligt såklart. Tack alla ni som redan lagt boken i bokhyllan. Nu ska jag bara redigera klart den också 😅 Boken släpps 7 april och den här gången ställa Jana Berzelius inför ett nervkittlande mordfall med oväntade vändningar.
En man hittas brutalt mördad i sitt hem utanför Norrköping. Inuti den sargade kroppen ligger en nalle. Gosedjuret leder kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander till Filippa Falk, en före detta polis som lever med skyddad identitet. Hon har drabbats av en fruktansvärd tragedi och är den enda som har en koppling till gärningsmannen. Men vill hon verkligen hjälpa polisen att lösa fallet?
Samtidigt som åklagare Jana Berzelius försöker spåra upp mördaren gör sig hennes mörka förflutna påmint. Hon tar till alla medel för att skydda mannen hon älskar. Men han har kommit hennes hemlighet på spåren, och han har bestämt sig för att ta reda på sanningen. Oavsett vad det kan kosta honom.

Läs mer